Webinar aan studenten #Saxion

En nu WEL met beeld! (en toestemming) Kijk eens hoe gaaf. Energie en lol. Dat hebben we tijdens onze webinars. We gaven vandaag voor de tweede keer een webinar aan studenten van het #Saxion over criminele uitbuiting.

Externe gasten dragen bij

Externe gasten haken aan en brengen expertise in. Zoals burgemeester Ron König. Hij sprak over de situatie in #Deventer – ook daar worden jongeren geronseld door criminelen). Of Esther BragtPaulien Lensinken @Paulien Engelaar van bureau #Halt. Zij konden vertellen over groepsdruk en individuele Halttrajecten. We werken graag met Halt, vanuit de gezamenlijke ambitie om jongeren uit dat criminele web te houden. Maar ook de politieman @Henk van Rijssel – helemaal uit Rotterdam dit keer. Hij kon mooi een toelichting geven over veilig melden bij de TCI. En op de achtergrond medewerkers van de provincies Overijssel en Gelderland, RIEC Limburg en gemeenten Schiedam (Roos Wilhelm), Capelle aan de IJssel, Amstelveen (Anja de Geus) en docenten van scholen (Volker Stillig en Maud Ras) en niet te vergeten het Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland! En natuurlijk Nout Polman en Melissa Rekersals teamgenoten.

Samen spannen we tegen maffiapraktijken dichtbij 

Wil jij ook een webinar voor jouw studenten? Dat kan: mits zij meerderjarig zijn. Anders kiezen we liever voor een andere vorm. Neem contact met ons op via het contactformulier.