Meedoen kan…

Uitvoeringsteams

We zijn actief in heel Nederland. Wil je als gemeente of regio een extra boost geven aan het programma, dan kunnen we een uitvoeringsteam opleiden. Deze teams opereren in een bepaald gebied, leggen daar de contacten met scholen, bouwen een trainersnetwerk op en organiseren de lessen – wel in afstemming met ons. In 2023 is meedoen kosteloos, omdat we landelijke financiering hebben. Uitgangspunt is dat we het simpel willen houden. Voor 2023 vroegen we een bijdrage om een uitvoeringsteam op te leiden. De voorwaarden daarvoor kun je nog terugvinden in dit document.

Trainers

Trainers worden gekoppeld aan een uitvoeringsteam of zijn gekoppeld aan het landelijke #Alertteam. Zij kunnen altijd aansluiten bij onze webinar: training geven. Voor trainers zijn geen kosten verbonden aan het volgen van deze webinar. Meld je aan voor interesse via ons contactformulier. We stellen wel voorwaarden aan de kwaliteit van uitvoering. Als we na de training of als je meeloopt met ons in de uitvoering van het programma het idee hebben dat jouw talenten op een ander vlak liggen, zullen we je deze feedback geven – en je niet inzetten als trainer.

Trainingsprogramma 2023

Om de nieuwe uitvoeringsteams en trainers op te leiden organiseren we een aantal webinars in 2023. Op verzoek kunnen we ook op een locatie komen. Voorwaarde is dat deelnemers hebben ingestemd met de afspraken over het gebruik van lesmaterialen door dit formulier ingevuld geretourneerd te hebben naar info@leerlingalert.nl. Hierdoor kunnen zij toegang krijgen tot de achterzijde van de website, waarop het lesmateriaal en de bibliotheek te vinden is.

Wat voor webinars geven we?Voor wie?Data + Teams link
UITVOERINGSTEAMS
Programma, historie
Principes en Ambitie
Ontwikkelingen
Verwachtingen
Ondersteuning
Routekaart
Pitchen
Positionering
Organiseren
nieuwe uitvoeringsteamsDeze worden nog bekend gemaakt
TRAINING GEVEN
Programma, historie
Principes en ambitie
Lesmaterialen
Doelgroepen
Lesvormen
Website
Tips en tricks mbt lesgeven
nieuwe uitvoeringsteams
trainers van de uitvoeringsteams
student-ambassadeurs
Deze worden nog bekend gemaakt
DE STAP NAAR ZELF DOEN…
Bewaken van het proces
Resultaatafspraken
per nieuw uitvoeringsteamDeze worden nog bekend gemaakt

We keep in touch…

Elke eerste vrijdag van de maand van 13.00-14.00 uur zal iemand van het #Alertteam beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden. Ook horen we graag terug wat de ervaringen zijn en waaraan je als trainer of uitvoeringsteam behoefte aan hebt. We denken graag met je mee.

Natuurlijk kun je ons ook bereiken via de app of info@leerlingalert.nl op andere momenten. Maar… omdat agenda’s snel gevuld worden leek het ons handig om in ieder geval deze tijd vast te reserveren. Je kunt gewoon inloggen via deze link van MS Teams.

Telefonerende mensen met tekst blablabla