Vragenlijsten / QR-codes van de onderzoeken

We zetten onze onderzoeken voort. Wil je ook onze vragenlijsten uitzetten binnen jouw school of gemeente? Dat kan. Hieronder vind je de QR-codes en linken naar onze vragenlijsten. De resultaten komen bij ons binnen. We verwerken deze in onze algemene rapportages. Specifiek geïnteresseerd in de resultaten van jouw school of gemeente. Soms is het mogelijk dat we deze uit de overige resultaten kunnen filteren. Let op: de resultaten worden anoniem ingevuld. We kunnen alleen selecteren op datum en provincie.

RONSELONDERZOEK

LET OP: We hebben drie soorten vragenlijsten voor de verschillende doelgroepen. Deelname is anoniem. Het is van belang dat alle vragenlijsten volledig worden beantwoord. Let erop dat de juiste vragenlijst wordt gebruikt.

Leerlingen onderzoek naar ronselen landelijk 2023
MBO studenten onderzoek naar ronselen landelijk 2023
HBO/WO studenten onderzoek naar ronselen landelijk 2023

TEVREDENHEID- OF EVALUATIEONDERZOEK

Na elke bewustwordingsles vragen we de deelnemers om mee te doen met het evaluatieonderzoek. Ook hierbij maken we gebruik van verschillende vragenlijsten. Deelname is anoniem. Verzoek is om de vragenlijsten volledig in te vullen. Let op dat je de juiste vragenlijst gebruikt, passend bij de doelgroep.

Leerlingen evaluatie / feedback 2023
Studenten evaluatie/ feedback 2023
Docenten/ medewerkers onderwijs evaluatie/ feedback 2023
Ouders evaluatie/ feedback 2023